Kerkdienst

Kerkdienst 
In de dienst van 23 juni zullen we aansluiten bij het Kunstweekend. Ditweekend staat in het teken van de natuur, met een accent op fotografie. Van fotografen kunnen we leren om beter te kijken, of ánders te kijken naar de wereld en naar de mensen om ons heen.
Zo kunnen de geloofsverhalen ons ook helpen om anders te kijken. Zonder te oordelen, bijvoorbeeld. En dat is hard nodig in deze wereld waarin ‘anders’ al gauw als ‘vreemd’ en bedreigend wordt gezien. Van een oud gemeentelid leerde ik ooit: ‘Oars kin ek goed wêze’. Maar dan moeten we wel ‘anders’ leren kijken.
En wat bedoelen we eigenlijk met die regenboog op de deur van de kerk en het bijbehorende state-ment? Is bij ons werkelijk ‘iedereen’ welkom? Hoe vreemd of ‘queer’ je ook bent?

Contact

Stichting Kunstweekend Beetsterzwaag
Hoofdstraat 82 (Notariskoepel )
Beetsterzwaag


Kunstweekend Beetsterzwaag 22&23 juni

Kunstweekend Beetsterzwaag 22&23 juni

Geplaatst op: 2019-06-02

  Kunstweekend Het tweedaagse beeldendekunstfestival in Beetsterzwaag, dit jaar op 22 en 23 juni, kent maar één vastigheid: het decor. De Hoofdstraat met links en rechts de overtuinen is o...

Lees meer Meer nieuws
Zaterdag 15 dec sluiten we af met een bomvol programma

Zaterdag 15 dec sluiten we af met een bomvol programma

Geplaatst op: 2018-12-13

Zaterdag 15 december sluiten we een schitterend jaar af met een bomvol programma: - 13:00 uur: Tentoonstelling Skjin Laai / Tabula Rasa,  ‘Grietenijhûs' Hoofdstraat 17 - 13:00 uu...

Lees meer Meer nieuws

Sponsoren

  • Bilderberg Landgoed Lauswolt
  • Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp
  • Dok23 - reclame / belettering / promotie
Bilderberg Landgoed Lauswolt Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp Dok23 - reclame / belettering / promotie