Expositie van Janet Holtrop en Angelien Geerligs.

In de St. Hippolytuskerk in Olterterp hangen nu vrolijke schilderijen van Angelien Geerligs en er staan kunstige mozaïeken van Janet Holtrop. Bovendien een kans om het kerkje zelf weer eens van binnen te bekijken. Door de frisse blik van Janet Holtrop, mozaïekkunstenaar, op het leven en haar spontane, positieve, gevoelige en creatieve genen komen er op een pure manier mooie kunstwerken uit haar handen. Handen maken wat haar hart bezielt. Bij opdrachten voelt zij de wensen van de opdrachtgevers feilloos aan en overtreft het eindresultaat vaak alle verwachtingen. De mozaïek kunstwerken ontwerp zij vanuit haar eigen gevoel en passie. Hierdoor heeft zij veel ervaring met het overbrengen van (persoonlijke) boodschappen via haar kunstwerken. De geëxposeerde kunstwerken zijn gecreëerd vanuit haar eigen fantasie. Het uitwerken van de creatieve gedachten in haar hoofd zijn voor haar de grootste en leukste uitdagingen. Zij maakt het haarzelf daarbij graag erg moeilijk. Janet: “ Hoe hoger de lat ligt, des te trotser ik op het eindresultaat ben”. Angelien Geerligs, kunstenaar, heeft een grote verwondering mee gekregen voor de natuur en het platteland. Daar komt haar inspiratie vandaan om dieren te schilderen , onder andere koeien, kippen en schapen. Maar ook abstract werk, mensen en bloemen schilderen vindt zij erg leuk, de afwisseling van thema´s, materiaal en kleuren maken het altijd boeiend. Angelien: “Ik probeer elke keer weer een nieuwe uitdaging aan te gaan en mezelf te verbeteren”.
Route naar de Sint Hippolytuskerk Olterterp: het pad in tegenover restaurant "Het Witte Huis". Parkeren kan bij de kerk.

Kalender

Van 11 juli t/m 16 augustus: Op zaterdag en zondag van 13:30-17:00 uur

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief van Culturele Hoofdstraat houden we je op de hoogte van nieuws en culturele evenementen in Beetsterzwaag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Zomer-expositie Olterterp
Titia Smedema
9246TL Olterterp

Meer evenementen van deze organisatie

Bekende activiteiten na de zomerstop weer terug!

Bekende activiteiten na de zomerstop weer terug!

Geplaatst op: 2019-08-29

Jaaa! Na een zomerstop beginnen we in september weer met bekende activiteiten in onze Culturele Hoofdstraat! Denk aan het Filmhuis: elke laatste woensdag van de maand draaien we 3 verschillende films in 'Ons ...

Lees meer Meer nieuws
Kunstweekend Beetsterzwaag 22&23 juni

Kunstweekend Beetsterzwaag 22&23 juni

Geplaatst op: 2019-06-02

  Kunstweekend Het tweedaagse beeldendekunstfestival in Beetsterzwaag, dit jaar op 22 en 23 juni, kent maar één vastigheid: het decor. De Hoofdstraat met links en rechts de overtuinen is o...

Lees meer Meer nieuws

Sponsoren

  • Bilderberg Landgoed Lauswolt
  • Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp
  • Dok23 - reclame / belettering / promotie
Bilderberg Landgoed Lauswolt Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp Dok23 - reclame / belettering / promotie

Wat kost het?

entree 1 euro p.p.