Concert PETER DE GROTE FESTIVAL

PETER DE GROTE FESTIVAL Avondconcert "Russische Romantiek" - programma: S. Rachmaninoff - Trio elegiaque; A. Arensky - Pianotrio in d, op. 32 ; R. Glière - Strijksextet nr. 3 in C, op. 11.
De oneindigheid van Rusland rijkt verder dan alleen haar uitgestrekte landschappen. De Russische muziek is veel weidser dan het beperkte repertoire dat u meestal in de concertzalen krijgt voorgeschoteld. Naast Tchaikovsky en Rachmaninoff bestonden componisten als Afanasiyev, Medtner, Catoire en vele anderen. Laat u onderdompelen in de meeslepende muziek van deze meesters en beleef de overvloed aan Russische emoties!
Musici: Floor le Coultre, Eva Stegeman, Jacobien Rozemond, Chris Duindam, viool; Lisa Eggen, Christophe Weidmann, altviool, Will McLeish, Jan-Ype Nota, Sietse-Jan Weijenberg, cello; Ivan Penkov, Martijn Willers, piano.

In combinatie met het avondconcert van het Peter de Grote festival, kunt u deelnemen aan het middagprogramma (wandeling Koningsdiep) en diner bij Prins Heerlijck.
Dit arrangement start om 15:30 uur en bestaat uit een wandeling door de bossen van Beetsterzwaag. Om 17:30 uur begint het concert-diner bij restaurant Prins Heerlijck en om 20:15 uur het avond-concert in de Dorpskerk van Beetsterzwaag.
Startpunt wandeling parkeersplaats naast Dorpskerk, Van Lyndenlaan 5.
Aanvang concert: 20:15 uur, concert met pauze, duurt tot 22:25 uur.

Kalender

Avondconcert Peter de Grote Festival
Vrijdag 19 juli om 20:15
in Dorpskerk, Hoofdstraat 15, Beetsterzwaag
Parkeren: Van Lyndenlaan (gratis)

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief van Culturele Hoofdstraat houden we je op de hoogte van nieuws en culturele evenementen in Beetsterzwaag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Avondconcert PETER DE GROTE FESTIVAL
Peter de Grote festival: Harrie de Vries
9244 BV Beetsterzwaag

Meer evenementen van deze organisatie

Bekende activiteiten na de zomerstop weer terug!

Bekende activiteiten na de zomerstop weer terug!

Geplaatst op: 2019-08-29

Jaaa! Na een zomerstop beginnen we in september weer met bekende activiteiten in onze Culturele Hoofdstraat! Denk aan het Filmhuis: elke laatste woensdag van de maand draaien we 3 verschillende films in 'Ons ...

Lees meer Meer nieuws
Kunstweekend Beetsterzwaag 22&23 juni

Kunstweekend Beetsterzwaag 22&23 juni

Geplaatst op: 2019-06-02

  Kunstweekend Het tweedaagse beeldendekunstfestival in Beetsterzwaag, dit jaar op 22 en 23 juni, kent maar één vastigheid: het decor. De Hoofdstraat met links en rechts de overtuinen is o...

Lees meer Meer nieuws

Sponsoren

  • Bilderberg Landgoed Lauswolt
  • Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp
  • Dok23 - reclame / belettering / promotie
Bilderberg Landgoed Lauswolt Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp Dok23 - reclame / belettering / promotie

Wat kost het?

Entree Avond-concert: € 25
Deelname aan het complete Arrangement: € 71