Adellijk wandelen, een rondleiding door de Hoofdstraat van Beetsterzwaag

Bij Stichting Historisch Beetsterzwaag kunt u het hele jaar door historische rondleidingen aanvragen voor kleine of grote groepen. In de zomermaanden kunt u ook zonder aanvraag een rondleiding meemaken, het zgn. ‘Adellijk wandelen’. De gids vertelt over de geschiedenis van de adel in Beetsterzwaag en het wel en wee van de bewoners van vier adellijke states in het dorp.

Kalender

In de maanden juni, juli en augustus elke zaterdag van 14-15 uur. Tijdens Open Monumentendag 14 september 2019 start de rondleiding elk heel uur vanaf 11:00 uur t/m 16:00 uur. Start: Naast Carolinahoeve Fashion, Hoofdstraat 2, 9244 CN Beetsterzwaag.

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief van Culturele Hoofdstraat houden we je op de hoogte van nieuws en culturele evenementen in Beetsterzwaag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Bekende activiteiten na de zomerstop weer terug!

Bekende activiteiten na de zomerstop weer terug!

Geplaatst op: 2019-08-29

Jaaa! Na een zomerstop beginnen we in september weer met bekende activiteiten in onze Culturele Hoofdstraat! Denk aan het Filmhuis: elke laatste woensdag van de maand draaien we 3 verschillende films in 'Ons ...

Lees meer Meer nieuws
Kunstweekend Beetsterzwaag 22&23 juni

Kunstweekend Beetsterzwaag 22&23 juni

Geplaatst op: 2019-06-02

  Kunstweekend Het tweedaagse beeldendekunstfestival in Beetsterzwaag, dit jaar op 22 en 23 juni, kent maar één vastigheid: het decor. De Hoofdstraat met links en rechts de overtuinen is o...

Lees meer Meer nieuws

Sponsoren

  • Bilderberg Landgoed Lauswolt
  • Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp
  • Dok23 - reclame / belettering / promotie
Bilderberg Landgoed Lauswolt Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp Dok23 - reclame / belettering / promotie

Wat kost het?

3 euro.
Tickets zijn ter plekke te koop in de winkel Carolinahoeve Fashion, waar ook het beginpunt van de wandeling is.
Op Open Monumentendag 14 september 2019 start de rondleiding elk heel uur vanaf 11:00 uur t/m 16:00 uur en is dan gratis.