De Tocht

De Tocht is een theatrale busreis door het landschap van het Koningsdiep en de Boarn.
De Tocht voert door zes dorpen, verschillend van karakter, afhankelijk van hun ligging en historie. De Bakkeveensters bieden u bescherming tegen plaatselijke roversbendes, in Beetsterzwaag ontmoet u de markante Tinco Lycklama a Nijeholt, Nij Beets confronteert u - op cabareteske wijze - met het karige bestaan van de turfstekers; Aldeboarn trakteert u op verhalen in een gondel; Akkrum dompelt u onder in de wereld van Frank Cooper: 19e eeuws New York en in Jirnsum maakt u een luisterrijke vaartocht op de Boarn. Eten, drinken, muziek, verhalen ... laten we vertrekken!

Kalender

Per dag vertrekken 4 bustochten: 2 vanuit Nieuw Allardsoog en 2 vanuit Jirnsum. Zie www.detocht.frl

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief van Culturele Hoofdstraat houden we je op de hoogte van nieuws en culturele evenementen in Beetsterzwaag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
De Tocht - dag 4
T
Lenneke B├╝ller
De tocht volledig uitverkocht

De tocht volledig uitverkocht

Geplaatst op: 2018-06-01

De theatrale bustocht door het landschap van Koningsdiep en Boarn is helemaal uitverkocht! Mocht u bij de gelukkigen horen die deze bijzondere busreis mee gaan maken, van harte gefeliciteerd. Heeft u de bus gemist...

Lees meer Meer nieuws
Uitvoerige beschrijving geschiedenis Beetsterzwaag, Beets en Olterterp

Uitvoerige beschrijving geschiedenis Beetsterzwaag, Beets en Olterterp

Geplaatst op: 2018-05-25

Iemand noemde het vrijdag al ‘De Pil van Jelle’. Maar liefst 620 pagina’s telt het nieuwste en laatste boek van Jelle Terluin over de geschiedenis van Beetsterzwaag, Beets en Olterterp. “He...

Lees meer Meer nieuws

Sponsoren

  • Bilderberg Landgoed Lauswolt
  • Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp
  • Dok23 - reclame / belettering / promotie
Bilderberg Landgoed Lauswolt Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp Dok23 - reclame / belettering / promotie

Wat kost het?

30 p.p. inclusief lunch en inclusief De Tocht ... Door de Tijd, een rijk geïllustreerd boekje over de geschiedenis van het stroomdal van Koningsdiep en Boarn. Kinderen t/m 12 jaar 22,- p.p. inclusief lunch exclusief boekje.