De Tocht

De Tocht is een theatrale busreis door het landschap van het Koningsdiep en de Boarn.
De Tocht voert door zes dorpen, verschillend van karakter, afhankelijk van hun ligging en historie. De Bakkeveensters bieden u bescherming tegen plaatselijke roversbendes, in Beetsterzwaag ontmoet u de markante Tinco Lycklama a Nijeholt, Nij Beets confronteert u - op cabareteske wijze - met het karige bestaan van de turfstekers; Aldeboarn trakteert u op verhalen in een gondel; Akkrum dompelt u onder in de wereld van Frank Cooper: 19e eeuws New York en in Jirnsum maakt u een luisterrijke vaartocht op de Boarn. Eten, drinken, muziek, verhalen ... laten we vertrekken!

Kalender

Per dag vertrekken 4 bustochten: 2 vanuit Nieuw Allardsoog en 2 vanuit Jirnsum. Zie www.detocht.frl

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief van Culturele Hoofdstraat houden we je op de hoogte van nieuws en culturele evenementen in Beetsterzwaag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
De Tocht - dag 4
T
Lenneke B├╝ller
Arrangement Lauswolt incl 2 tentoonstellingen

Arrangement Lauswolt incl 2 tentoonstellingen

Geplaatst op: 2018-07-28

Combineer twee prachtige tentoonstellingen met een bezoek aan Landgoed Lauswolt Wilt u genieten van twee prachtige tentoonstellingen? Landgoed Lauswolt biedt u een uniek arrangement. Bezoek in het Grietenij hui...

Lees meer Meer nieuws
Luisteren met je ogen dicht

Luisteren met je ogen dicht

Geplaatst op: 2018-07-28

Waar het Lauswolt Zomerconcert de laatste jaren vooral te maken had met dreigende regen, was het zondag zomers warm. Volop in de zon, opgeteld bij de geschonken wijntjes werd dat in het tweede deel van het conce...

Lees meer Meer nieuws

Sponsoren

  • Bilderberg Landgoed Lauswolt
  • Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp
  • Dok23 - reclame / belettering / promotie
Bilderberg Landgoed Lauswolt Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp Dok23 - reclame / belettering / promotie

Wat kost het?

30 p.p. inclusief lunch en inclusief De Tocht ... Door de Tijd, een rijk geïllustreerd boekje over de geschiedenis van het stroomdal van Koningsdiep en Boarn. Kinderen t/m 12 jaar 22,- p.p. inclusief lunch exclusief boekje.