Officiƫle opening van de Culturele Hoofdstraat

Op zondag 4 maart 2018 zal Ellen van Selm - Burgemeester van de gemeente Opsterland - de Culturele Hoofdstraat officieel openen. Hoe en wat houden we nog even geheim.... Maar geproost zal er worden! Alle inwoners van Beetsterzwaag en Opsterland zijn uiteraard uitgenodigd om hier bij te zijn. In februari krijgen alle inwoners van Beetsterzwaag en Olterterp een persoonlijke uitnodiging.

Verder zullen deze middag alle projecten die plaats gaan vinden in 2018 zichzelf presenteren in de (historische) panden van winkeliers en bedrijven in de Hoofdstraat. Daar zullen de bevlogen organisatoren hun verhaal vertellen over hun project. Bezoekers kunnen heerlijk door de Hoofdstraat struinen en geinspireerd worden door de vele presentaties. Daarnaast zijn alle winkels ook open.

Onder het genot van muziek, een hapje en drankje zullen we zo gezamenlijk de sfeervolle Hoofdstraat omtoveren tot de Culturele Hoofdstraat van Europa.

Kalender

Zondag 4 maart 2018
- 15:00 uur: Officiƫle opening door Burgemeester
- meer info volgt

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief van Culturele Hoofdstraat houden we je op de hoogte van nieuws en culturele evenementen in Beetsterzwaag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Opening Culturele Hoofdstraat
T
Culturele Hoofdstraat
9244CL Beetsterzwaag

Meer evenementen van deze organisatie

Beetsterzwaag en Opsterland zijn klaar voor LF2018

Beetsterzwaag en Opsterland zijn klaar voor LF2018

Geplaatst op: 2018-01-26

MEt de opening van LF2018 in Leeuwarden in het verschiet begint het ook in Beetsterzwaag en de rest van Opsterland te kriebelen. Een mooi artikel in huis aan huis krant de Sa! over alle activiteiten die plaats gaa...

Lees meer Meer nieuws
Culturele Hoofdstraat tijdens opening LF2018 in Post Plaza

Culturele Hoofdstraat tijdens opening LF2018 in Post Plaza

Geplaatst op: 2018-01-18

Beetsterzwaag presenteert zich op zaterdag 27 januari in Post Plaza als de Culturele Hoofdstraat van Europa. Kom tussen 19 - 21 uur alvast voorproeven in Post Plaza. Ontdek wat een Friese jonker in 1865 naar de Or...

Lees meer Meer nieuws

Sponsoren

  • Bilderberg Landgoed Lauswolt
  • Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp
  • Dok23 - reclame / belettering / promotie
Bilderberg Landgoed Lauswolt Restaurant Hotel Het Witte Huis Olterterp Dok23 - reclame / belettering / promotie

Wat kost het?

De toegang is uiteraard gratis